Miniloma Porvoossa, Pariisin Villessä

Vietimme ystäväni kanssa kahden yön miniloman Porvoon Pariisin Villessä *kaupallinen yhteistyö*


Loppukesästä mietimme ystäväni kanssa minilomaa jonnekkin. Samoihin aikoihin Voice Of Finlandin ääni ratkaisee-nauhoituksiin haettiin yleisöä. Tästä meille tulikin idea matkustaa Porvooseen, jossa kumpikaan ei ollut koskaan käynyt. 

Katselimme hotelli vaihtoehtoja ja Pariisin Ville oli kummankin mieleen. Tästä sain ajatuksen myös lähteä heille yhteistyötä ehdottamaan, ja onneksemme saimme heiltä kivan diilin. 

Matkan taitoimme OnniBussilla. Äärettömän kätevä ja vaivaton tapa, sekä opiskelijan kukkarolle erittäin ystävällinen. 

Saavuttuamme Porvooseen torstaina, puhelimen naviin osoite ja nokka kohti määränpäätä. Hotelli sijaitsikin pienen kävelymatkan päässä linja-autoasemalta.
Hotelli Pariisin Ville sijaitsee  Porvoon Vanhan Kaupungin sydämessä. Suloinen Pariisin Ville mukailee sisutuksellaan vanhaa klassista tyyliä. He kirjoittavatkin nettivisuillaan seuraavanlaisesti; 
"Otamme sinut vastaan vanhaa Hollywood -glamouria kunnioittavassa loungessamme".
Aamupala on lähiruokapainotteinen. Se koostuu pienten, mutta parhaiden lähituottajien huolella valituista raaka-aineista. Perjantaina aamupalan jälkeen kiertelimme ympäri kaupunkia. Vanhakaupunki oli kyllä kaunis. 
Olimme tosiaan Voice Of Finlandin kuvauksissa yleisössä, jossa kuluikin useampi tunti. Oli muuten mahtava kokemus olla mukana ohjelman teossa ja tuomaristosta jäi kiva fiilis. Kommunikoivat yleisön kanssa aina, kun kuvauksissa oli taukoa. Meillä olikin aitiopaikat ystävän kanssa, sillä istuimme aivan tuomaireiden lähettyvillä. Kuvausten jälkeen nappasin vielä yhteiskuvan Apulannan poikien kanssa. Huikeeta!


Kiitos Pariisin Ville, kiitos Porvoo! Oli ilo olla vieraana. Paljon tuli nähtyä, mutta paljon jäi nähtävää vielä seuraavaan kertaan. 
Jos olette Porvooseen matkalla ja mietitte  mihin tulisi majoittua. Voin suurellä lämmöllä suositella Pariisin Villeä. Lämminhenkinen ja ystävällinen henkilökunta sai tuntemaan olon todella tervetulleeksi ja ehdottomasti yksi kauneimmista hotelleista jossa olen ollut. 


                                                    ❤   Annika

Kommentit

Suositut tekstit