Visualistina Stadiumilla

Olen kuluvien viikkojen aikana tutustunut visualistin työhön Stadiumissa.

Visualistin työ Stadiumilla on vastata myymälän visuaalisesta ilmeestä. Kampanjoiden ja aktiviteettien suunnittelu sekä toteutus. Osastojen muutokset ja niiden freesaukset. Noudattaa konseptin mukaisia esillepanoja. Sesonkisuunnittelu sekä toteutus. Tärkeä osa on myös kouluttaa ja opastaa myymälän työntekijät konseptin mukaisiin ohjeistuksiin.

Visualistin työhön kuuluu myös suurelta osin kommunikoida myymälän henkilökunnan kanssa ja olla yhteistyössä myymäläpäällikön sekä tiimivetäjän kanssa.

Asiakaspalvelu on tietysti yksin tärkeä osa sekä tuotetietoisuus. Stadium kouluttaa jatkuvasti ja tärkeää on tietää tuotteista kattavasti. Aamuisin aamukokouksen yhteydessä eli aamussa oleva tiimi kokoontuu 9:45 ja käydään päivän vuorot läpi sekä joku pieni briiffaus johonkin tuotteeseen.

Tällä viikolla pääsin tekemään miesten lasketteluvaatetuksen esillepanon uudelleen. Tätä olikin hauska tehdä ja sain ilokseni  positiivista palautetta. 


Kuva ennen 

Kuva jälkeen


Visualistin työ on siis todella monipuolista. Sen lisäksi, että huolehdit myymälän esillepanoista, huolehdit myös työntekijöistä ja heidän osaamisesta.

Haipakka viikko ollut taas takana ja tämä päivä menee koulunpenkillä. Vaihtelua tämäkin 😊


❤Annika
Kommentit

Suositut tekstit