Vuosi 2020

Hyvää alkanutta vuotta 2020. Uusi vuosikymmen, uusi aikakausi. Itselle vuosi 2020 merkitsee ainakin uuden ammatin saamista. Uusi vuosikymmen sen myötä uudenlaisia tuulahduksia. 


Joululoman jälkeiseen elämään taas tarttumista ja työssöoppiminen osa II Stadiumilla. Kaksi kuukautta, jonka jälkeen työssäoppimiset opittu ja toivon mukaan paperit kädessä, visualistin ammattitutkinto suoritettuna. En olisi kyllä joskus uskonut, että vielä alanvaihdon teen, mutta tässä sitä ollaan. Loppusuoralla. 

Se, mitä vuosi 2020 antaa tai tuo eteen, on mysteeri. Toivon kuitenkin, että saan tehdä töitä uuden alan parissa ja voin lopullisesti kääntää sivun. Voisin sanoa näkemiin hoitoalalle. Tosin en tiedä kääntyykö sivu heti visualistin paperit saatuani vai meneekö siihen aikaa, jolloin se tarkoittaa sitä, että työni lähihoitajana ei ole vielä tehty.  Mene ja tiedä. Kristallipalloa kun ei ole. Uskon kuitenkin, että löydän vielä paikkani visualistina. 

Nautittiin muuten loppuvuosi 2019 lumisissa maisemissa ystävien luona Lapin ihmemaassa. Lumi kun tuntuu näin Varsinais-Suomalaisena nyt jopa vähän exoottiselta. 

Ihanaa alkanutta vuotta 2020. Toivon, että se tuo just sulle sitä, mitä toivot <3Pyhätunturilla-Annika

Kommentit

Suositut tekstit